V Ni-Oh budete bojovat proti mrtvým hráčům
Novinka V Ni-Oh budete bojovat proti mrtvým hráčům

V Ni-Oh budete bojovat proti mrtvým hráčům

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

9

Podívejte se na první obrázky z chystaného temného akčního RPG pro konzoli PlayStation 4.

Reklama

Nově oznámená hra Ni-Oh od Koei Tecmo byla pro mnohé velmi příjemným překvapením, protože se může jednat o možnou konkurenci série Dark Souls. Společnost pak během letošní Tokyo Game Show odhalila nové informace a uveřejnila několik prvních obrázků z tohoto temného akčního sengoku RPG pro PlayStation 4

Hlavní protagonista Ni-Oh se jmenuje William a může v boji používat různé typy zbraní včetně meče nebo kopí. Kopí mají delší dosah a můžete s nimi zasáhnout větší množství nepřátel, ale je velmi obtížné je používat v uzavřených prostorách. Toto je kupříkladu jedna z charakteristik, kterou bude mít úplně každá zbraň a na vás bude, jak dokážete využít jejich přednosti. Důležitým herním prvkem bude i přepínání mezi ofenzivním a defenzivním postojem.

Zajímavým se zdá být prvek nazvaný Chinokata Dzuka (v překladu něco jako Mohyla krvavého meče). Když budete připojeni on-line, budete moci v určitých místech zahlédnout Chinokata Dzuku vytvořenou z hráčů, kteří zde zemřeli. Když se jé dotknete, objeví se hráčova Jigurui (něco jako mrtvolná verze hráče) a dojde k bitvě. Před rozhodnutím, zda mrtvého povoláte, můžete vidět jeho jméno, úroveň a příčinu smrti. Bitvy s Jigurui budou nebezpečné, ale výhrou můžete získat užitečné předměty.

William má k dispozici také celou řadu strážných duchů, kteří mohou být v určitý čas použiti a vyvolat tak velmi silný útok. Někteří budou mít i léčivé schopnosti, a pokud náhodou zemřete, váš strážný duch zůstane na místě, kde jste byli zabiti. Pokud jej budete chtít použít pro vlastní prospěch, budete se muset vrátit na místo, kde jste byli zabiti.

Ni-Oh vyjde pro PlayStation 4 někdy v roce 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama