V nové expanzi pro For Honor zamíříme do Číny
For Honor Novinka V nové expanzi pro For Honor zamíříme do Číny

V nové expanzi pro For Honor zamíříme do Číny

Jakub Škrabana

Jakub Škrabana

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Ubisoft odhalil novou expanzi pro For Honor s názvem Marching Fire.

Reklama

Nová frakce válečníku ve For Honor (recenze) dorazí v říjnu a přináší s sebou zatím největší aktualizaci, co doposud byla. Update nese jméno Marching Fire a dostupný bude 16. října. Představuje novou frakci z Číny - Wu Lin, která přidá čtyři nové hrdiny. Dále přibude nový multiplayerový režim Breach, který umožňuje hráči účastnit se obléhání hradu. Velký počet dalších vylepšení a dodatků je také na cestě, včetně grafických vylepšení a nového režimu s obsahem PvE, ale budou odhaleny později.

Hrdinové zanechají své vlasti a vrhají se bojovat do války ve skutku velmi dobrém bojovém stylu. Postavy se jmenují The Tiandi, Jiang Jun, Nuxia a Shaolin, což jsou typická jména pro zem, ve které se narodili. Všichni čtyři hrdinové budou k dispozici za měnu Steel a placený balíček bude také obsahovat nový režim PvE, který bude podrobně popsán opět později.

Nový multiplayerový mód Breach bude zdarma pro všechny hráče a přidá 3 exkluzivní nové mapy. Jedná se o boj mezi dvěma týmy - jeden útočí na hrad a druhý ho brání. Útočící tým doprovází beranidlo ve tvaru berana, zatímco obránci se ho snaží zničit a útočníky v zátoce držet. Vylepšení se dočkají také grafické textrury, osvětlení a gradienty oblohy.

Marching Fire vyjde 16. října na platformách PS4, Xbox One a PC. Starter Edition For Honor bude zdarma na PC prostřednitvím Uplay od 11. června do 18. června. Všechny ostatní digitální verze hry budou ve slevě 75%, od 17. června na Xbox One, 18. června na PC a 19. června na PS4.

For Honor koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama