V novém DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare bude remake mapy Highrise
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka V novém DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare bude remake mapy Highrise

V novém DLC pro Call of Duty: Advanced Warfare bude remake mapy Highrise

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

6

Čtyři nové mapy do hry více hráčů a pokračování exo-zombie příběhu s novou filmovou hvězdou v čele.

Reklama

Není tomu tak dlouho, co Activison představil nové, v pořadí již třetí DLC pro Advanec Warfare. To nese název Supremacy. Obsah DLC je prakticky nezměněný, ale tentokrát není součástí balíčku žádná nová zbraň. Zřejmě z důvodů nedávného vydání revolveru M1-Irons, který byl zadarmo.

Kremlin, jak již název napovídá, se odehrává na Rudém náměstí před Kremlem. Mapa obsahuje mnoho strategických míst jako např. minové pole uprostřed. Na mapě Parliament budeme bojovat na vojenské přepravní lodi nedaleko britského parlamentu a věže Big Ben. Compound je tréninkové zařízení Atlasu kdesi v Coloradu. Mapa sází na boje zblízka.

Skyrise bude většině (možná) hráčů povědomá. Jedná se o remake mapy Highrise z Modern Warfare 2. Jen tak pro připomenutí: Highrise byla mapa zaujímající bojiště na střeše mrakodrapu během ruské invaze do New Yorku, mapa byla založena na bojích na dlouhé vzdálenosti, kde se uplatnili hlavně odstřelovači. V Advanced Warfare se Skyrise vrací v té samé podobě jako předtím, jen s výjimkou menších úprav pro exo-skelety a že se tentokrát mapa nachází v Aténách v Řecku.

Jako poslední je zde třetí pokračování exo-zombies. Příběh pokračuje tam, kde skončil a kromě starých dobrých známých (John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan a Jon Bernthal) se můžeme těšit i na novou postavu, kterou ztvárnil další slavný herec, Bruce Campbell. Na mapě Carrier je tato skupinka uvězněna ve velké vznášející se letadlové lodi Atlas Corporation plné krvelačných zombie. Kromě nových zbraní a typů zombie nás čekají i nepřátelské síly Atlasu nebo podpůrné jednotky Sentinelů.

DLC Supremacy vyjde 2. června nejdříve na konzole Xbox obou generací a o měsíc později i na zbylé platformy. Supremacy je součástí Season Passu, ale jde koupit i samostatně za cenu pohybující se okolo 15 euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama