V novém DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens povedete útok Prvního řádu
LEGO Star Wars: The Force Awakens Novinka V novém DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens povedete útok Prvního řádu

V novém DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens povedete útok Prvního řádu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Ve druhém příběhovém DLC, které vychází během dnešního dne, se ujmete Kyla Rena během útoku na hrad Maz Kanaty na planetě Takodana.

Reklama

Na začátku října došlo na vydání prvního příběhového DLC pro LEGO Star Wars: The Force Awakens, které vyprávělo příběh o tom, jak se pilot Poe Dameron dostal z planety Jakku. Dnes následuje druhý přídavek, pro změnu zaměřený na útok na hrad Maz Kanaty na planetě Takodana. Ten jste mohli vidět ve filmu, tentokrát ale na něj budete pohlížet z pohledu Prvního řádu, konkrétně Kyla Rena.

DLC s názvem First Order Siege of Takodana se chlubí nejen odlišným pohledem na výrazný okamžik z filmové předlohy, ale i novou úrovní. Jen počítejte s tím, že bude nejspíš opět dost krátká. A také dost levná.

Také počítejte s faktem, že čas vydání přídavku se liší napříč platformami. Na některých z nich je First Order Siege of Takodana již k dispozici, na jiných musí majitelé Season Passu stále čekat. Jako obvykle.

V tuto chvíli zbývá přídavek Escape from Starkiller Base a všechny platformy mimo PS4 a PS3 ještě čeká původně exkluzivní DLC The Phantom Limb. S tím rozdílem, že zatímco na konzolích od Sony je tohle DLC k dispozici zdarma, na zbylých platformách bude s největší pravděpodobností placené a zároveň nebude součástí Season Passu. Datum vydání se očekává někdy během listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama