V novém historickém díle strategie Total War se podíváme do Číny
Total War: Three Kingdoms Novinka V novém historickém díle strategie Total War se podíváme do Číny

V novém historickém díle strategie Total War se podíváme do Číny

Michal Burian

Michal Burian

30

Zažijeme období tří království mezi roky 220 a 280. Přečtěte si první detaily a podívejte se na trailer.

Reklama

Tak tohle je velké překvapení. Věděli jsme o tom, že britské studio Creative Assembly chystá nový, velký historický díl série Total War, ale že bude oznámen dnes, to jsme opravdu nečekali. Natož že vyjde již na podzim letošního roku ve verzi pro PC. To je opravdu zvláštní, když vezmeme v potaz kratší spin-off Total War: Thrones of Britannia, který má dorazit také letos.

Total War: Three Kingdoms je plnohodnotný historický díl real-time strategie Total War. Three Kingdoms hráče zavede do feudální Číny, přesněji do období tří království/říší mezi roky 220 a 280. Čína v té době byla rozdělena mezi soupeřící státy Čchao Wej na severu, Šu-chan v S’-čchuanu a Východní Wu na jihu. Období následovalo po rozpadu celočínské říše Chan, skončilo s opětovným sjednocením země říší Ťin.

Píše se rok 190. Čína je v chaosu. Dynastie Chan se rozpadá pod vládou mladého císaře, zatímco tyranský válečník Dong Zhuo tahá v pozadí za nitky. U něj je mladý císař figurínou, pouhou loutkou, kterou může ovládat. Ale naděje tu je. Tři hrdinové se spojí a tváří v tvář se postaví hrozivé katastrofě. Budoucnost Číny závisí na tomto křehkém spojenectví, ve kterém každá strana sleduje jen vlastní cíle a usiluje o moc nad královstvím.

Jak se zdá, Total War: Three Kingdoms bude hodně zajímavý díl, který by měl potěšit příznivce japonské ságy Shogun. Z traileru to vypadá, že ve hře budou speciální hrdinské jednotky zvané Champions, stejně jako v Total War: Warhammer 2.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama