V novém módu do GTA Online se každá kulka počítá
GTA 5 Novinka V novém módu do GTA Online se každá kulka počítá

V novém módu do GTA Online se každá kulka počítá

Michal Burian

Michal Burian

16

Máte totiž jen dva náboje a jeden jediný život. Postavíte se výzvě?

Reklama

Rockstar Games úspěšně pokračují v obohacování obsahu multiplayerové části Grand Theft Auto V. Pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze vyšla bezplatná aktualizace, která do hry přidala nový mód. Ten se jmenuje Every Bullet Counts, v překladu každá kulka se počítá. Jde o intenzivní variantu Last Man Standing a samotný název vypovídá o všem. Máte totiž jen dva náboje a jeden jediný život.

V uzavřeném a stísněném prostoru budou dohromady čtyři hráči. Každý má jen pistoli s dvěma kulkami a jeden život. Jejich úkolem je samozřejmě přežít. Nedostatek munice je nutí k útokům zblízka, sekerou či mačetou. Abyste vyhráli, musíte využít své dosavadní zkušenosti, akci správně načasovat a hlavně být potichu do poslední chvíle. Pozor si ale musíte dávat na přílišné skrývání, pokud zůstanete na jednom místě kempovat po dobu delší než 5 sekundu, hra vás na to upozorní a vy budete odhaleni na mapě ostatním hráčům. Budete tak snadný cíl pro nepřítele. Lov začne.

Myslím, že si každý dokáže představit, že jde o nesnadný mód, který může být ale zároveň dost zábavný. Navíc se podíváte do nových lokalit, třeba do Rockford Hills, kde má sídlo Michael, nebo do nočního klubu Tequi-la-la.

Jak už je bohužel zvykem, nový mód není dostupný pro PS3 a Xbox 360 verze GTA V, stejně jako další novinky z poslední doby. Vše už bude pouze pro PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama