V otevřené PC betě Call of Duty: WWII si můžete zkusit mód Kill Confirmed
Call of Duty: WWII Novinka V otevřené PC betě Call of Duty: WWII si můžete zkusit mód Kill Confirmed

V otevřené PC betě Call of Duty: WWII si můžete zkusit mód Kill Confirmed

Martin Cvrček

Martin Cvrček

31

Stejně tak lze dosáhnout až na úroveň 35.

Reklama

Čas na vyzkoušení otevřené PC bety Call of Duty: WWII se krátí, přičemž skončí už 2. října. Jestli ale máte bety dost a hledáte důvod, proč se k ní vrátit, možná by vám mohl přijít vhod fakt, že tvůrci přidali mód Kill Confirmed a zvýšili maximální dosažitelnou úroveň na level 35. Na podobné rozšiřování obsahu přitom došlo i v případě nedávno skončené uzavřené bety na konzolích.

Kill Confirmed je dnes už klasika série Call of Duty, v níž musíte sbírat psí známky po padlých nepřátelích či spolubojovnících. Mód je hratelný v rámci Mosh Pit playlistu, samostatně ho tedy v menu nenajdete.

Jestli budete stíhat úroveň 35, můžete si zpřístupnit novou výbavu, třeba scorestreak v podobě plamenometu. Jen mějte na paměti, že do finální verze hry se váš postup dosažený v betě nepřenese.

Vývojáři navíc hodlají na základě zpětné vazby z bety vylepšit celou řadu aspektů hry. Jde třeba o maximální hodnotu FOV (horizontálního zorného pole), které mnoha hráčům nestačí, hraní s více monitory, odezvu myši, optimalizaci výkonu a připojení, prvky uživatelského rozhraní nebo možnosti namapování kláves. Samozřejmostí je pak snaha lépe vyvážit různé aspekty hry, zejména zbraně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama