V otevřeném světě Ghost Recon: Wildlands bude 11 různých ekosystémů
Ghost Recon: Wildlands Novinka V otevřeném světě Ghost Recon: Wildlands bude 11 různých ekosystémů

V otevřeném světě Ghost Recon: Wildlands bude 11 různých ekosystémů

Michal Burian

Michal Burian

16

Ve hře prozkoumáte hory, pouště, deštné pralesy nebo stovky vesniček a památek.

Reklama

Ghost Recon: Wildlands je první hrou ze série Ghost Recon, která hráčům přinese otevřené prostředí. Tím bude drsná Bolívie. Ve hře prozkoumáte hory, pouště, deštné pralesy nebo stovky vesniček a památek.

Tom Isaksen z Ubisoftu v nedávném rozhovoru prozradil, že vytvořili ve hře autentickou Bolívii, která bude zároveň zábavná. Z toho důvodu bude svět Ghost Recon: Wildlands představovat 11 různých ekosystémů.

„Již čtyři roky pracujeme na Ghost Recon: Wildlands. S blížícím se vydáním jsme skutečně hrdí na to, co jsme dokázali, zvlášť na Bolívii. Jde o zajímavou zemi, kterou jsme autenticky rekonstruovali do naší hry. Zároveň jsme se chtěli ujistit, že bude zábavná. Jde o různorodou zemi, která má 11 odlišných ekosystémů. Ty budou i ve hře,“ prozradil Tom Isaksen pro PixelVulture.

Do Bolívie se dostanete s týmem americké speciální jednotky, která má za úkol destabilizovat a zničit spolupráci mezi kartelem a zkorumpovanou vládou země. Zemi ovládá mexický drogový kartel Santa Blanca. Bolívii proměnil v narko-stát, který směřuje k bezvládí, strachu a násilí. Vy to máte napravit.

Ghost Recon: Wildlands vyjde 7. března 2017 s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama