V ovladačích od AMD je zmínka o PC verzi GTA 5
GTA 5 Novinka V ovladačích od AMD je zmínka o PC verzi GTA 5

V ovladačích od AMD je zmínka o PC verzi GTA 5

Michal Burian

Michal Burian

57

Než se začnete radovat je třeba připomenout, že v ovladačích od AMD byla před časem nalezena zmínka o Halo 3, které na PC nevyšlo.

Reklama

Rockstar si s námi hraje. Spousta hráčů čeká na oficiální oznámení PC verze gangsterské akce Grand Theft Auto V, které se na konzolích Xbox 360 a PlayStation 3 daří velmi dobře. Vydavatel ale zatím drží bobříka mlčení. Jediné co jsme se o PC verzi dozvěděli, bylo, že se o ní nechtějí vývojáři před vydáním konzolových verzí bavit, protože se soustředí na jejich dokončení. Konzolové verze jsou ale venku už přes měsíc.

Aby té nejistoty nebylo málo, tak se čas od času objeví nějaká ta zmínka o PC verzi, i když neoficiální. Za tu se dá považovat i ta dnešní. V ovladačích grafických karet od AMD byl nalezen kus kódu, který přes editor objevil uživatel "kn00tcn" z Guru3D fóra.

HighPerfGPUAffinity

Co to může znamenat? Ví snad AMD víc než my a připravuje hráče svých grafických karet na příchod PC verze? Kód byl nalezen v beta ovladačích AMD Catalyst 13.10 BETA2. Než se ale začnete radovat je nutné připomenout, že podobě byla nalezena i zmínka o Halo 3, které do dnešního dne na PC nevyšlo ani Microsoft tuto verzi neoznámil.

Petice za PC verzi Grand Theft Auto V mezitím překonala hranici 600 000 podpisů. V době psaní článku měla 612 293 podpisů. Bude to ale stačit, aby se pohnuly ledy a Rockstar konečně oficiálně řekl, jak to bude s PC verzí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama