V pasážích ze současnosti můžete v Assassin's Creed 4 strávit 20 minut nebo 5 hodin
Novinka V pasážích ze současnosti můžete v Assassin's Creed 4 strávit 20 minut nebo 5 hodin

V pasážích ze současnosti můžete v Assassin's Creed 4 strávit 20 minut nebo 5 hodin

Michal Burian

Michal Burian

39

Z Animusu se do současnosti během hraní podíváte celkem pětkrát, zpět se budete moci vrátit po třech a čtyřech minutách. Pokud tedy nebudete chtít prozkoumat všechno a hacknout počítače.

Reklama

Série Assassin's Creed nabízí také pasáže ze současnosti, které některé hráče otravují a celkově je nebaví. Aby vývojáři vyhověli všem, rozhodli se pasáže ze současnosti v blížícím se Assassin's Creed IV: Black Flag nechat, avšak s jednou dobrou zprávou pro všechny, které by je nejraději nehráli. Z Animusu se do současnosti během hraní podíváte celkem pětkrát, zpět do hlavního příběhu hry se ale můžete dostat pokaždé za tři až čtyři minuty.

Celkem tak v současnosti budete 20 až 25 minut, za předpokladu, že nebudete chtít prozkoumat všechno a hacknout počítače. Pokud se rozhodnete si užívat i hraní v přítomnosti, tak kromě povinných věcí (ty zaberou celkem zmíněných 20 až 25 minut) můžete hledat různé věci, hackovat počítače a prozkoumat každou místnost. V tomto případě byste v současnosti hráli dohromady nějaké tři až pět hodin.

“Abstergo Entertainment je zábavné, elegantní a moderní. Když opustíte Animus, tak budete bloudit v kancelářích, kde si můžete všímat různých maličkostí na stole, stejně tak uvidíte tvrdě pracující spolupracovníky, s kterými můžete mluvit. “

“V současnosti budete moci volitelně hackovat počítače a získávat tím přístup k obsahu, který vám odhalí, co se stalo s Desmondem po skončení Assassin's Creed 3. “ Využili jsme současnost pro rozloučení se s Desmondem. Je tam spousta souvislostí, “ řekl herní ředitel Ashraf Ismail na blogu Ubisoftu.

Na blogu se rovněž můžete dočíst o Aveline, která bude speciálně pro PS3 a PS4 verze AC4, “Pochopitelně není ze stejné doby jako hlavní hrdina Edward, takže její příběh není s Edwardem propojen. Nechci vám ale zkazit zážitek, tak více neřeknu.“

Assassin’s Creed 4: Black Flag vyjde 1. listopadu ve verzích pro Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U. PC, PS4 a Xbox One verze budou následovat v Severní Americe 19. listopadu a 22. téhož měsíce v Evropě. PC, PS3 a X360 verze budou navíc s českými titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama