V PC verzi GTA V objeveny soubory o koních, zombie i DLC
GTA 5 Novinka V PC verzi GTA V objeveny soubory o koních, zombie i DLC

V PC verzi GTA V objeveny soubory o koních, zombie i DLC

Michal Burian

Michal Burian

48

Zatím je komunita nedokáže upravit. To se ale může brzy změnit.

Reklama

Šikovní modeři se díky aktualizaci programu OpenIV, který byl využíván v GTA IV, dokázali dostat do nepřístupných souborů PC verze Grand Theft Auto V, kde na ně čekalo několik zajímavosti. V adresáři byly nalezeny zmínky o texturách, modelech, umělé inteligenci a dalších prvcích hry, které nebyly dosud použity.

Zatím víme o tom, že v kódu se nacházejí zmínky o koncích, zombie v GTA Online, dokonce i o možnosti si v apartmánu umýt obličej díky DLC a posilovací minihry.

Modeři stále soubory prozkoumávají a dá se očekávat, že objeví další náznaky. Nicméně, je nutné říci, že tyto věci se v GTA V nemusejí nikdy objevit. Může totiž jít pouze o pozůstatky, kdy Rockstar při vývoji hry některé věci ze hry odstranil. Každopádně koně i zombie byly v Red Dead Redemption.

V současné době nástroj OpenIV neumožňuje úpravy těchto souborů. Komunita ale již nyní pracuje na tom, aby dokázala soubory upravit a tím pádem by tyhle pozůstatky mohla využít pro své modifikace, které ke gangsterské sérii Grand Theft Auto patří.

Koně

Zombie

Minihry

Umytí obličeje

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama