V Planet Coaster budete chtít vysát peníze z každého návštěvníka
Planet Coaster Novinka V Planet Coaster budete chtít vysát peníze z každého návštěvníka

V Planet Coaster budete chtít vysát peníze z každého návštěvníka

Michal Burian

Michal Burian

5

Vypadá to, že se k nám chystá zábavný a dobře zpracovaný simulátor parku.

Reklama

Jednou za čas si vzpomenu na své dětství, kdy jsem s úžasem hrál starý dobrý RollerCoaster Tycoon. Od té doby prahnu po tom zahrál si stejně propracovanou hru s dnešními standardy. V roce 2004 mě zasytil RollerCoaster Tycoon 3, ale od té doby musím čekat. 10. prosince uvede Atari na trh RollerCoaster Tycoon World. Ten sleduji s pochyby, protože vývoj nešel podle představ a prostřídalo se na něm hned několik tvůrčích celků. S větší nedočkavostí vyhlížím Planet Coaster od Frontier Developments (RollerCoaster Tycoon 3 a Elite: Dangerous).

Netvrdím, že RollerCoaster Tycoon World nebude zábavný, ale raději od hry tolik neočekávám. To o Planet Coaster toho zatím moc nevíme. Frontier hru oznámili v červnu na E3 v Los Angeles s příslibem, že oživí žánr tycoonovek. Dnes konečně titul připomněli, vydali první deníček ze zákulisí vývoje. Dozvídáme se, že z každého návštěvníka budeme chtít vysát všechny jeho peníze. Abychom to ale zvládli, budeme si muset připravit různé pasti, do kterých se chytí. Těmi pastmi v tomto případě jsou zábavné a neodolatelné atrakce, při nichž hodí za hlavu všechny problémy a bude si užívat každou minutu. Nesmíte ale zapomenout, že návštěvníci parku budou mít individuální osobnost, každého zaujme něco jiného.

Uvidíte tak radující se lidi, hopsající děti nebo znuděné rodiče, kteří si návštěvu vašeho parku neužívají. To musíte rychle změnit, není žádoucí, abyste měli rozzlobené, naštvané nebo snad znuděné návštěvníky. Každý si musí přijít na to své a ve vašem parku se pobavit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama