V plánu je pokračování zombie apokalypsy Dead Island
Dead Island Novinka V plánu je pokračování zombie apokalypsy Dead Island

V plánu je pokračování zombie apokalypsy Dead Island

Michal Burian

Michal Burian

15

Uslyšíme o ní tento týden během E3? Možná ano. Podíváme se do Havaje?

Reklama

Polský tvůrčí celek ze studia Techland se netajil tím, že by chtěl pracovat na dalším dílu zombie apokalypsy Dead Island. Loni v září se šéf Deep Silver nechal slyšet, že od třetího dílu můžeme očekávat toulání po otevřeném světě.

"Řekl bych, že toulání po otevřeném světě je klíčem k legraci. Hráči chtějí cítit, že jsou součástí světa, nikoli lineárních koridorových událostí," řekl v září Eickmeyer a dodal, že by bylo úžasné, kdyby se další Dead Island odehrával v Havaji.

Vypadá to, že vývoj běží na plné obrátky. Storyboard artist Andrew Lamb pracující v Axis Animation na svém LinkedIn profilu prozradil (už to stihl smazat), že se podílí na Dead Island 2. Otázkou je, zda tím myslí skutečné pokračování, mohlo by totiž jít o spin-off Dead Island: Epidemic (MOBA titul).

Něco mi ale říká, že půjde spíše o regulérní pokračování, domáhá k tomu registrace internetové domény DeadIslandUniverse.com (zatím nefunguje) a také to, že Lamb má ve svém životopisu uvedeno takové tituly jako Star Wars: The Old Republic a Resident Evil: Operation Raccoon City.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama