V posledním DLC pro Call of Duty: Black Ops 3 dojde ke kolizi světů
Novinka V posledním DLC pro Call of Duty: Black Ops 3 dojde ke kolizi světů

V posledním DLC pro Call of Duty: Black Ops 3 dojde ke kolizi světů

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

Závěrečná zombie kapitola uvrhne hráče přímo do středu vesmíru, kde se schyluje k válce se samotnými pány nemrtvých.

Reklama

Pomalu se blíží konec životnosti Black Ops 3, jak to v tuhle dobu každoročně u Call of Duty bývá. Poslední dílo od Treyarchu tak musí vyklízet místo pro Infinite Warfare od Infinity Ward. Než však Black Ops 3 upadne úplně do zapomění, dočká se ještě čtvrtého a posledního DLC. Salvation, jak se dodatečný obsah jmenuje, přinese čtveřici multiplayerových map a poslední kapitolu zombie ságy. Ale pozor, u tohohle DLC se vážně Treyarch nechal unést svojí fantazií.

První mapa do hry více hráčů je Citadel, starověký opuštěný hrad. Zde se vyřádí milovníci samopalů a brokovnic, jelikož se jedná o uzavřené prostory. Další nová mapa je předmětem debat, jelikož se zřejmě jedná o nejvíce kýčovitou mapu v historii série. Micro je zvětšený model piknikového stolu.

Následují dvě předělávky z předchozích dílů. Rupture je přepracovaná mapa z World at War, Outskirts. Tentokrát místo města v nacistickém Německu budeme bojovat v technologicky pokročilém zařízení, které se stará o atmosféru Země. Poslední přírůstek do hry více hráčů je Outlaw, předělávka Standoff z Black Ops 2. Pohraniční vesnici v Kazachstánu vystřídalo westernové městečko. Připravte se na přestřelky na dlouhé vzdálenosti, tady budou dominovat odstřelovači.

Nejhlavnější a zřejmě i nejšílenější (i když po zvětšenině pikniku asi těžko) je poslední zombie mapa Revelations. Ta zakončí osmiletou zombie ságu a vysvětlí hráčům mnoho nejasností. Ze včerejšího teaser traileru víme, že Revelations bude obsahovat i fragmenty z předchozích zombie map (Nach der Untoten, Origins atd.) Nyní zde máme další video, intro k samotné mapě, které nás uvede do děje.

Na začátku videa vidíme krásný dokonalý svět, po kterém všichni touží. Žádné války, žádné zombie, žádné zlo. To se však změní s návratem Edwarda Richtofena a jeho skupiny. Doktor Maxis a doktor Monty je vyslali napříč vesmírem pátrat po záhadném artefaktu jménem Summoning Key – věznice duší. Tento objekt dokáže v sobě uchovat duše zemřelých a může tak dojít k následné reinkarnaci. A díky možnosti být nesmrtelný se stává dokonalý svět ještě dokonalejší.

Ale v artefaktu byla také, v nevědomosti ostatních, uložena duše Shadow Mana, kterého Maxis nechtěně osvobodí. Tento cizinec je vyslancem starobylé rasy Apothiconů. Tyto chapadlovité stvůry z temnoty, silně inspirované tvorbou H. P. Lovecrafta, požírají dimenzi za dimenzí a jsou to právě ony, které ovládají hordy nemrtvých. Shadow Man je tak po svém vysvobození přivedl i sem, do dokonalého světa. Naše čtveřice hrdinů tak musí vybojovat svojí poslední bitvu a obhájit i jediný nezkažený svět.

Salvation DLC vychází již 6. září na konzole PS4. Majitelé Xbox One a PC si budou muset počkataž do října kvůli měsíční exkluzivitě. PC hráči zároveň musí vlastnit Season Pass, aby si vůbecmohli nový dodatečný balíček vychutnat. Multiplayerové mapy si budou moci vyzkoušet návštěvníci Call of Duty XP příští týden o víkendu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama