V pre-launch online turnaji bude možné vyzkoušet Mario Tennis Aces
Mario Tennis Aces Novinka V pre-launch online turnaji bude možné vyzkoušet Mario Tennis Aces

V pre-launch online turnaji bude možné vyzkoušet Mario Tennis Aces

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Nintendo Switch Switch

1. června si všichni zájemci mohou zahrát arkádový tenis na Nintendu Switch.

Reklama

Fanoušci, kteří se již nemohou dočkat tenisových zápasů v Mario Tennis Aces na Nintendo Switch konzoli, dostanou možnost si hru vyzkoušet o něco dříve díky online turnaji, který vyjde zdarma před vydáním hry. Do tohoto online turnaje se hráči mohou zapojit již 1. června.

Tenisoví nadšenci si budou moct vybírat ze 4 postav – Mario, Peach, Yoshi a Bowser a zúčastnit se tak online multiplayer zápasů turnajového formátu. Za postupování turnajem budou hráči odměněni body a při nasbírání dostatečného množství bodů dostanou hráči možnost odemknout dalších 5 dodatečných postav.

Jako bonus k online turnajům získají hráči také možnost potrénovat v singleplayerových utkání proti počítačem ovládanému protivníkovi. Ať už hráči budou zápasit v online turnajích proti ostatním hráčům nebo budou trénovat proti CPU, tak všichni zúčastnění odemknou zdarma dodatečný Mario kostým, který budou moct využít později v plné hře.

Hráči budou mít možnost si stáhnout demo zdarma s předstihem na Nintendo eShop a být tak připravení na otevření turnaje, ke kterému dojde 1. června v 16:00 a končit bude 4. června v čase 00:59.

Plná verze hry Mario Tennis Aces pro Nintendo Switch k dostání od 22. června 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama