V přípravě jsou adaptace her Silent Hill a Fatal Frame
Filmy/Seriály Novinka V přípravě jsou adaptace her Silent Hill a Fatal Frame

V přípravě jsou adaptace her Silent Hill a Fatal Frame

Denis Růžička

Denis Růžička

1

Christophe Gans chystá další filmové horory podle japonských her.

Reklama

Dnes už legendární herní série Silent Hill se dočkala filmové adapce již v roce 2006. O šest let později jsme dostali pokračování, avšak oba filmy neměly zrovna dobré hodnocení a ani z kin si neodnesly tolik peněz, aby se zcela zaplatil jejich rozpočet. Přesto se režisér Christophe Gans, který se postaral o režii jedničky, vrací, aby natočil nový Silent Hill - a rovnou i adaptaci hry Fatal Frame (známé také jako Project Zero).

“V tuto chvíli mám rozdělány dva hororové filmy, na nichž spolupracuji s Victorem Hadidou. Pracujeme na filmové adaptaci hry Fatal Frame, která se bude odehrávat v Japonsku. Pracujeme ale také na novém Silent Hillu,” řekl Ganse pro server Allocine.

O samotných snímcích nevíme žádné bližší informace, snad jenom to, že jsou zatím v předprodukci a Fatal Frame se bude odehrávat v Japonsku. Pro ty, kdo hru neznají, jde o survival horor s tajemnou atmosférou, který se dočkal celkem pěti hlavních dílů. Zatímco Silent Hill představuje démony a monstra, Fatal Frame je spíše "tradiční" japonská duchařina. Svým pojetím jsou si hry Silent Hill a Fatal Frame relativně podobné.

V přípravě jsou adaptace her Silent Hill a Fatal Frame
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama