V příštím roce dvě hry ze série Assassin's Creed. Ta hlavní prý jen pro nové konzole
Novinka V příštím roce dvě hry ze série Assassin's Creed. Ta hlavní prý jen pro nové konzole

V příštím roce dvě hry ze série Assassin's Creed. Ta hlavní prý jen pro nové konzole

Michal Burian

Michal Burian

121

Jednou je myšleno asi Liberation, zatímco tou druhou bude plnohodnotné pokračování. To má vyjít pouze pro nové konzole.

Reklama

Ubisoft podle nepotvrzených informací od důvěryhodných zdrojů chystá na příští rok dvě hry ze série Assassin's Creed. První má vyjít pro současné konzole, což bude pravděpodobně HD verze Liberation. Tou druhou má být však už plnohodnotné pokračování, které ovšem bude dostupné pouze pro PlayStation 4 a Xbox One. O PC verzi se zdroje nezmiňují, i když by bylo hodně zvláštní, kdyby Ubisoft vynechal příští rok fanoušky AC, kteří hrají na počítačích.

Vydavatel odmítl spekulace komentovat, prý se k nim v zásadě nevyjadřuje. Něco na tom ale bude, pokud chtějí vývojáři v příštím roce přinést do série Assassin's Creed něco nového, tak je jasné, že musejí cílit na nové konzole a PC. S PS3, X360 nebo Wii U toho už moc nezmůžou. I když v listopadu senior viceprezident prodeje a marketingu Tony Key tvrdil, že se nemohou zaměřit výhradně na nové konzole, protože základna hráčů s PS3 a X360 je velmi velká a nebylo by zrovna rozumné je vynechat.

Assassin's Creed: Liberation pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360 má spatřit světlo světa již 14. ledna 2014. Jde o vylepšenou a upravenou PSV verzi z října 2012. Liberation HD bude vyprávět stejný příběh jako na Vitě, ačkoliv některé vedlejší filmové scény byly zařazeny do hlavní příběhové linky. Hru má na starost studio Ubisoft Sofia, tedy stejný tým jako verzi pro PSV.

Nové verze nabídnou kompletně přepracovanou grafiku, remasterovanou hudbu a zvukové efekty, stejně tak vylepšený herní zážitek a nové mise. Ty hráče ještě hlouběji ponoří do příběhu neohrožené Aveline, bude jich 15.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama