V příštím roce nemusí vyjít nový Assassin's Creed
Novinka V příštím roce nemusí vyjít nový Assassin's Creed

V příštím roce nemusí vyjít nový Assassin's Creed

Michal Burian

Michal Burian

68

Série se vrátí, až přijde čas. V moment, kdy si Ubisoft bude jist, že má hráčům co nabídnout.

Reklama

Po neúspěšném Assassin’s Creed: Unity s velkými propady frekvence snímků za sekundu se v minulém roce Assassin's Cree s podtitulem Syndicate vrátil v lepší formě, přesto podle fanoušků už je nudné stále dokola hrát stejnou hru, která je akorát zasazena do jiného prostředí. Ubisoft na stížnosti reagoval a rozhodl se dát vývojářům více času a letos nový díl nevydat.

Automaticky jsme měli za to, že nový díl dorazí v příštím roce. Tak tomu ale být nemusí. Yves Guillemot, generální ředitel Ubisoftu, se v rozhovoru pro GameSpot nechal slyšet, že Assassin's Creed se vrátí, až přijde čas. Stane se tak v moment, kdy si Ubisoft bude jist, že má hráčům co nabídnout. Nemusí to tak být nutně v roce 2017.

Guillemot naznačil, že se snaží o restart stagnující stealth série, která má nejlepší roky za sebou. Objevují se názory, že jednou z novinek by měly být RPG prvky a nějaké zajímavé zasazení. Spekuluje se nad návratem do Říma a dokonce i o starověkém Egyptě, který si hráči přejí.

17. listopadu 2016 vyjde akorát Assassin's Creed: The Ezio Collection pro PS4 a Xbox One, obsahuje Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood a Assassin's Creed Revelations.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama