V příštím roce vyjde revoluční Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport Novinka V příštím roce vyjde revoluční Gran Turismo Sport

V příštím roce vyjde revoluční Gran Turismo Sport

Michal Burian

Michal Burian

54

Má podporu od mezinárodní automobilové federace FIA.

Reklama

Čekáte na nové Gran Turismo? Mysleli jste si, že se dočkáme sedmého dílu? Chyba lávky. Během dnešní tiskové konference PlayStation oznámil Kazunori Yamauchi nové Gran Turismo, které ponese název Gran Turismo Sport. Hra vyjde v příštím roce pro PS4 a slibuje lepší grafické zpracování, stejně tak fyziku a zvuky. Díky tomu by každý nadšenec do závodění měl dostat nejrealističtější simulátor.

Polyphony toho chtějí ale mnohem víc. Gran Turismo Sport zahrne dva online šampionáty oficiálně schválené mezinárodní automobilkou federací FIA. V Nations Cupu budete hráči reprezentovat svou rodnou zem, zatímco v Manufacturers Cup svého oblíbeného výrobce automobilů. Nebudete pouze jezdit, ale zároveň fandit své domovské zemi nebo oblíbené automobilce.

Vítěze obou šampionátů vyhlásí FIA. Má jít o historický okamžik, poprvé budou výsledky z hry uznány v reálném světě motorismu.

Pokud máte strach, že půjde pouze o multiplayerovou hru, tak GTPlanet potvrzuje, že ve hře budou tři herní režimy: Kampaň, Sports Mode a Arcade Mode.

Betu Gran Turismo Sport očekávejte na jaře 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama