V prodeji bude GOTY edice Assassin's Creed 4
Novinka V prodeji bude GOTY edice Assassin's Creed 4

V prodeji bude GOTY edice Assassin's Creed 4

Michal Burian

Michal Burian

18

Kromě samotné hry obsáhne i hned sedm dodatečných rozšíření. <strong>Aktualizováno o cenu</strong>.

Reklama

Pirátské dobrodružství Assassin's Creed 4: Black Flag si budou moci zájemci od 28. března letošního roku koupit v GOTY edici ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Edice dostala název Jackdaw a obsáhne původní hru a hned sedm dodatečných rozšíření: Death Vessel Pack a Kraken Ship Pack s novými plachtami, kosmetické sady Crusader & Florentine Pack, tři nové ostrovy k prozkoumání s poklady, oblečením, zbraněmi a vybavením pro loď v Illustrious Pirates Pack, dva multiplayerové balíčky a pochopitelně nemůže chybět ani Freedom Cry s devíti misemi, kde budete hrát za otroka Adewaleho.

Ve Freedom Cry na vás čeká boj za práva otroků. V devíti nových misích se vžijete do bývalého otroka Adéwalého, prvního Edwardova společníka, který bude čelit své minulosti. Příběh se odehrává 15 let po skončení původního Black Flag v 18. století na Haiti. Adewalé se stal neohroženým pirátem s vlastní posádkou a disponuje obrovskou mačetou a mušketou. Jeho hlavním úkolem bude osvobozovat otroky na plantážích. Následně se vydá na otevřené moře.

Aktualizace: Jackdaw edice AC4 bude stát €79,99 (cca 2190 Kč), tedy o 10 euro více než standardní edice. Season Pass pak samostatně stojí €19,99.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama