V prosinci dostane Assassin’s Creed: Origins obtížnost Nightmare
Assassin's Creed: Origins Novinka V prosinci dostane Assassin’s Creed: Origins obtížnost Nightmare

V prosinci dostane Assassin’s Creed: Origins obtížnost Nightmare

Michal Burian

Michal Burian

36

Budete mít možnost porazit všechny tři bohy, včetně Anubise, Sobeka a nového boha v podobě Sekhmety.

Reklama

Před vydáním Assassin’s Creed: Origins bylo hráčům slibováno postupně rozšiřování hry formou bezplatných a placených dodatečných balíčků. Prosinec nebude v tomto případě výjimkou. Ubisoft nastínil plány, co na komunitu egyptského dobrodružství čeká v průběhu tohoto měsíce.

Dobrou zprávou je, že všechny níže zmíněné novinky budou zdarma. Nejprve se vývojáři zaměřili na aktualizaci hry v podobě nové obtížnosti. V Nightmare módu budou nepřátelé odolnější a mnohem nebezpečnější. Pokud byste raději vyrovnanější souboje, tak si stačí ve hře zapnout speciální funkci, která automaticky změní úroveň protivníka na tu, kterou máte vy - buď ji zvýší nebo naopak sníží.

Vybavení z balíčků Nightmare a First Civilization budou v nabídce Heka Chest.

V prosinci rovněž v módu Horde naleznete nový quest, ve kterém se utkáte proti nekonečným vlnám nepřátel v cyreneské aréně. Ubisoft tvrdí, že nová výzva uspokojí vaše válečné touhy. Doporučená úroveň je 32 nebo vyšší.

Tím to ale nekončí. Tento měsíc se ve Zkoušce bohů utkáte s dalším velmi silným nepřítelem. V pořadí třetím bohem je Sekhmeat, prý jde o nejobávanějšího lovce starých Egypťanů. Pokud jste navíc nestihli listopadové zkoušky a neporazili Anubise a Sobeka, tak s nimi budete moci změřit sílu v prosinci.

Posledními novinkami je aktualizace in-game obchodu. 12. prosince bude do obchodu přidán Gladiator Items Pack se španělskou zbrojí, štítem Palladium, mečem Hercules’ Gladius, těžkou čepelí Labrys a kopím Neptune’s Grasp. Od 26. prosince potom bude v nabídce Wacky Items Pack, jenž zahrne nového koně (nebo velblouda) a několik dalších zbraní.

Zdroj: Oficiální stránky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama