V PS4 akci Spider-Man oblékneme pavoučího muže i do klasického obleku
Novinka V PS4 akci Spider-Man oblékneme pavoučího muže i do klasického obleku

V PS4 akci Spider-Man oblékneme pavoučího muže i do klasického obleku

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4

V obleku červeného Spider-Mana může Peter Parker chránit obyvatele New Yorku.

Reklama

Nové dobrodružství pavoučího muže od studia Insomniac Games a společnosti Sony zahrne několik obleků. Do dnešního dne jsme věděli o dvou, které jsou součástí předobjednávek. Prvním je Spider-Pank. Následuje Iron Spider inspirovaný filmem Avengers: Infinity War (ve videu byl vidět i Advanced Suit a Homemade Suit) a dnes je nám prostřednictvím tweetu představena klasická maska. Do té se Peter Parker oblékal na samotném začátku svého dobrodružství, tedy v době kreslených komiksů od kreslíře Jacka Kirbyho a komiksového výtvarníka jménem Steve Ditko. V současné době nevíme, zda tenhle klasický oblek je určen pro předobjednávky.

Uvidíme, jaké další obleky ve hře budou. Víme, že vývojáři ze studia Insomniac Games si na pomoc přizvali odborníky z Marvelu a společně stvořili zbrusu nový příběh, který nemá s komiksy ani filmy nic společného. Ve hře Spider-Man prožijeme s Peterem Parkerem několik týdnů jeho života. Peter je pavoučím mužem už osm let, a kromě padouchů bojuje s problémy běžného života jako jsou vztahy nebo finance. Hlavní hrdina pracuje jako vědec ve firmě, jejíž jméno autoři nechtějí prozradit. Více v našem preview.

Spider-Man vyjde 7. září 2018 exkluzivně na PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro. Hru předobjednáte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, kde obdržíte exkluzivní dárek v podobě messenger brašny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama