V Pure Farming 17 zemědělcem na čtyřech kontinentech s odlišnými plodinami
Novinka V Pure Farming 17 zemědělcem na čtyřech kontinentech s odlišnými plodinami

V Pure Farming 17 zemědělcem na čtyřech kontinentech s odlišnými plodinami

Michal Burian

Michal Burian

4

Na nový farmářský simulátor dohlíží vývojáři Dying Light.

Reklama

Vydavatelská společnost Techland představila nový zemědělský simulátor, který uvede na trh na začátku příštího roku. Pure Farming 17: The Simulator připravuje nezávislé studio Ice Flames, které chce posunout tento žánr a přinést hráčům hru nabízející množství unikátních funkcí a módů, které dohromady vytvoří kompletní zážitek ze zemědělství.

Od dnešního dne víme, že Pure Farming 17: The Simulator nabídne kompletní zážitek ze zemědělství. K dispozici budete mít téměř každý aspekt této práce, ať už se bavíme o polích, zvířatech nebo sklenicích. Do toho nebude chybět přes 70 licencovaných strojů od renomovaných výrobců zemědělské techniky. V traileru zahlédnete český Zetor, Landini, McCormick, Gregioire, DAF nebo Mitsubishi (jejich SUV).

Osobně se mi ale nejvíce zamlouvají hned čtyři regiony, ve kterých budou moci hráči farmařit. Konkrétně jde o Severní Ameriku, Evropu, Asii a Jižní Ameriku. Pochopitelně každá lokalita bude jedinečná a nabídne regionální plodiny.

Své dobrodružství začnete v americké Montaně, kde budete pěstovat různé plodiny na polích i v sadech, stejně tak dostanete na starost dobytek a postupně budete vylepšovat a rozšiřovat svou farmu. Poté budete moci otevřít svou pobočku například ve slunné Itálii, kde vytvoříte své vlastní háje a vinice, kde budou růst ty nejlepší olivy a hrozny na světě.

Jako další budete moci objevit krásu orientálního Japonska. V zemi vycházejícího slunce můžete pěstovat rýži a sakuru (třešně). Na závěr jsme si nechali Kolumbii. V této lokalitě využijete jihoamerické klima, kde mohou růst kávová zrna a technické konopí.

K těmto detailům si ještě přičtěte dílnu pro opravdu a vylepšování vašich strojů, kooperaci pro čtyři hráče a příběh založený na jednotlivých čtyřech lokalitách, kde budete postupně budovat svou farmu. Jak to bude fungovat? Začnete v jedné z oblastí, vybudujete stabilní a prosperující farmu, poté si najmete zaměstnance řízené umělou inteligencí (možná i jinými hráči) a zaměříte se na jiný kontinent. Lze očekávat, že se mezi farmami budete moci libovolně přesouvat.

Tak co myslíte, splní autoři své sliby a skutečně nám na začátku příštího roku přinesou zemědělský simulátor, který bude v mnoha ohledech jiný od své konkurence (Farming Simulator 17, Farm Expert 17, Cattle and Crops)? Osobně to vidím tak, že minimálně se čtyřmi odlišnými kontinenty má šanci. Uvidíme, jak bude zpracovaná samotná hra. Strach mám trochu z grafiky a potom z co-opu (jen čtyři hráči?).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama