V Resident Evil VIII: Village bude možná VR režim
Resident Evil Novinka V Resident Evil VIII: Village bude možná VR režim

V Resident Evil VIII: Village bude možná VR režim

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

5
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Neoficiální informace přinesl údajný tester.

Reklama

Vývojáři z Capcomu se snaží co nejvíce hlídat nové informace o dalším pokračování hororové série Resident Evil. Zatím tak víme, jaké bude zasazení, spojitost s prvním dílem a typy nepřátel. S novými informacemi přišel údajný tester, který měl možnost si nový Resident Evil zahrát. Ačkoliv se jedná o neoficiální zprávy, fanoušci je na portálu Biohazard Declassified podrobně rozebírají. Věnují se tak souboji s bossy, paletě zbraní a v neposlední řadě VR režimu.

Nepřátele údajný tester popsal jako bledé, mající téměř shnilou kůži s tetováním na čele a rukou. Někteří z nich mají mít brnění. Vybavení jsou buďto dýkou, mečem, sekerou, kopím, nebo naopak nejsou vybaveni vůbec. Jejich chování je potom podobné tomu v Resident Evil 3. Někteří nepřátelé mají speciální útoky, které dokážou hlavní postavu, Ethana, okamžitě popravit.

Dále popisuje, jak probíhal boss fight s čarodejnicí Olgou. Ta měla při souboji opakovaně vypouštět hmyz, přičemž se dokázala sama v jakýsi hmyz proměnit. Hmyz sám o sobě není pro Ethana nebezpečný, dokud není vidět. Jakmile ho čarodejnice spatří, tak na něho hmyz začne útočit za doprovodu jejího hlasitého smíchu. Po porážce čarodejnice se její tělo roztavilo a kosti ležely v černé tekutině.

Jako zbraně byly zmíněny pistole, brokovnice a nerozbitný nůž, přičemž hráč bude mít i možnost využít dočasně další zbraně, jako jsou sekery nebo meče. Inventář údajně také prošel změnou a měl by teď více připomínat koncept z Resident Evil 4 a Resident Evil 7.

V samotném závěru tester zmiňuje, že Sony plánuje VR verzi nového Resident Evil, ale zároveň se to nechystají oznámit, dokud nebude Sony připraveno. Tohle oznámení bychom neměli ani čekat s nejnovějším videem, které podle něj Sony vydá někdy v srpnu.

Velkou otázkou je, zda by to mohlo souviset i s plánovaným (ale zatím neupřesněným) nástupcem PSVR pro novou generaci konzole.

Resident Evil VIII: Village má vyjít příští rok na platformách Xbox Series X, PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama