V režimu průzkumu budete v Assassin’s Creed Odyssey nuceni najít své cíle
Assassin's Creed: Odyssey Novinka V režimu průzkumu budete v Assassin’s Creed Odyssey nuceni najít své cíle

V režimu průzkumu budete v Assassin’s Creed Odyssey nuceni najít své cíle

Michal Burian

Michal Burian

12
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dobrodružství v Řecku bude mnohem těžší. Nic nedostanete zadarmo, ani své cíle a úkoly.

Reklama

Staří pardálové si čas od času stěžují, že hry jsou příliš jednoduché a vodí hráče za ručičku. Pokud mezi ně taky patříte a zároveň máte rádi sérii Assassin’s Creed, tak vás může potěšit, že v novém díle Odyssey tomu tak být nemusí. Stačí si místo klasického Guided Mode zvolit Exploration Mode a pustit se do řeckého dobrodružství, kde nedostanete nic zadarmo, ani své cíle. V režimu průzkumu si budete muset vše objevit průzkumem světa, abyste odhalili jednotlivé úkoly a cíle.

To zní rozhodně lákavě. Je ale otázkou, zda Ubisoft skutečně vypne všechna upozornění týkající se úkolů a cílů v uživatelském rozhraní. Pokud ano, dostane Assassin’s Creed Odyssey možná úplně jiný rozměr. V současné době není známo, zda půjde během kampaně mezi Guided Mode a Exploration Mode přepínat. Dle nás by to mělo být možné.

Dokážete si představit, že v rozsáhlém světě budete hledat každý úkol, každý svůj cíl? Troufnete si na Exploration Mode?

Assassin’s Creed Odyssey vyjde 5. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk s dvojicí exkluzivních dárků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama