V Rise of the Tomb Raider budete moci soupeřit s přáteli
Rise of the Tomb Raider Novinka V Rise of the Tomb Raider budete moci soupeřit s přáteli

V Rise of the Tomb Raider budete moci soupeřit s přáteli

Michal Burian

Michal Burian

4

Nečekejte ale klasický multiplayer, ten v novém dobrodružství Lary Croft nebude.

Reklama

V Rise of the Tomb Raider nebude klasický multiplayer. Tuhle informaci jsme se dozvěděli již v sobotu. Vývojáři z Crystal Dynamics se plně soustředí na singleplayerové dobrodružství archeoložky Lary Croft. Příběh bude díky tomu větší a rozsáhlejší než v jakémkoliv jiném díle. Nějakou formu multiplayeru ale přece jen hra mít bude, i když nepůjde o klasickou formu hry více hráčů.

„V nadcházejících týdnech a měsících očekávejte více informací o Rise of the Tomb Raider. Včetně detailů o tom, jak hráči budou moci soupeřit se svými přáteli,“ sdělil zástupce Microsoftu magazínu VideoGamer.

O co přesně půjde, to zatím nevíme. Možná o nějaké časovky související s hledáním v hrobkách. Klasický multiplayer nabídl Tomb Raider z roku 2013, o něj se postaralo studio Eidos Montreal. Dle názorů šlo o příjemné zpestření hry, kterému ale něco chybělo. Tak uvidíme, co nakonec bude v Rise of the Tomb Raider.

Rise of the Tomb Raider vyjde 10. listopadu pro Xbox One a Xbox 360. PC verze bude následovat začátkem roku 2016 a PS4 verze koncem roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama