V Rise of the Tomb Raider nebude pouze sníh a led
Rise of the Tomb Raider Novinka V Rise of the Tomb Raider nebude pouze sníh a led

V Rise of the Tomb Raider nebude pouze sníh a led

Michal Burian

Michal Burian

15

Ve speciální lokalitě bude panovat různé počasí a různé teploty.

Reklama

Začátkem měsíce jste se v našem článku s prvními detaily o Rise of the Tomb Raider mohli dočíst, že velká část hry se bude odehrávat v zasněžené a zmrzlé Sibiři. Mladičká archeoložka Lara Croft se ale podívá i do teplejších míst, kde se zahřeje.

Šéf vývoje Brian Horton řekl magazínu Game Informer, že půjde o nějakou speciální lokaci, kde bude panovat různé počasí a různé teploty. Zkrátka nikdy nebude úplně stejná a má nás každou návštěvou překvapit.

Vývojáři ze studia Crystal Dynamics tajemnou lokalitu nazývají oázou. Z vysvětlení Hortona je ale patrné, že to bude nějaká mytická země, podobně jako Šangri-La ve Far Cry 4.

I přes tuhle skutečnost se v Crystal Dynamics soustředí zejména na zimu. Lara se bude brodit sněhovými závěji, lézt po skalách a stopovat zvířata, aby si mohla vyrobit všelijaké předměty nebo vylepšit zbraně. Pokud se vydáte na lov, musíte mít štěstí. Pakliže se přižene sněhová bouře, tak žádné zvíře nevystopujete.

Pozor si budete muset dávat nejen na protivníky toužící po tajemství nesmrtelnosti a divoká zvířata (medvědi a vlci), ale také na počasí. To bude hrát hodně důležitou roli. Půjde o druhý nejvýznamnější znak ve hře.

Rise of the Tomb Raider vyjde koncem letošního roku pro Xbox One a Xbox 360. Později by měly následovat verze pro PC a minimálně PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama