V šesté Civilizaci nebudou chybět Rusové a Arabové
Novinka V šesté Civilizaci nebudou chybět Rusové a Arabové

V šesté Civilizaci nebudou chybět Rusové a Arabové

Jan Kalný

Jan Kalný

2

Saladin, nebo Petr Veliký? Koho si vyberete?

Reklama

Arabská civilizace

Arabskou civilizaci vede Saladin, jehož schopností je Righteousness of the Faith, která zajistí, že budovy k vašemu náboženství budou stát daleko méně víry k postavení a mimo to budou generovat dodatečnou víru, vědu a kulturu.

Schopností civilizace je pak The Last Prophet. Díky tomu si můžete být jisti, že vždycky budete moci založit vlastní náboženství, protože pokud náboženství nemáte a ve hře může být založeno už jen jedno, automaticky dostanete Great Propheta zdarma.

Unikátní jednotkou Arabů je pak Mamluk. Tahle rytíře nahrazující jednotka se po každém kole sama trochu uzdraví. Unikátní budovou je pak Madrasa, která naopak nahrazuje univerzitu a generuje více vědy a víru.

Ruská civilizace

Ruská civilizace naopak bude prosperovat pod dohledem Petra Velikého. Nejmenovaná schopnost civilizace zajistí, že založená města dostanou automaticky větší území. A za každé pole s tundrou získáte o +1 produkce a víry navíc.

Unikátní schopností Petra Velikého je pak The Grand Embassy. Obchodní cesty s vyspělejší civilizací dají Rusku kulturu nebo vědu navíc.

Unikátní jednotkou jsou Cossacks, kteří nahrazují slabší kavalerii a mohou se hýbat i po útoku. Rusko ovšem nemá unikátní budovu, ale unikátní čtvrť. Tou je Lavra a produkuje víru i Great Prophety. Pokud je Great Person použítá ve městě s Lavrou, město získá další pole k hranicím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama