V Shadow of Mordor si můžete zahrát za Celebrimbora
Middle-earth: Shadow of Mordor Novinka V Shadow of Mordor si můžete zahrát za Celebrimbora

V Shadow of Mordor si můžete zahrát za Celebrimbora

Michal Burian

Michal Burian

9

Ale jen v případě, že vlastníte Season Pass nebo jste ochotni za DLC zaplatit 10 eur.

Reklama

Dnes vyšlo nové rozšíření pro akci Shadow of Mordor. Studio Monolith Productions si pro hráče připravilo dodatečný balíček The Bright Lord, který do hry přináší několik novinek. Opět se vrátíme do Mordoru, ale tentokrát v kůži Elfa Celebrimbora, Talionova společníka z původní kampaně.

Celebrimbor disponuje novou schopností, dokáže rychle střílet z luku a tím se efektivně vypořádat s nepřáteli. Aby to nebylo tolik jednoduché, přidali vývojáři do hry nové schopnosti pro elitní skřetí armády a hlavně skutečnost, že se utkáte se samotným Sauronem o nadvládu nad Mordorem.

Bojujte proti Sauronovi jako Celebrimbor, slavný pán elfů Druhého věku, a odemkněte mocné runy a schopnost vládnout Jedním prstenem.

The Bright Lord DLC dále obsahuje novou příběhovou kampaň s 10 novými misemi, skin Celebrimbora do hlavní kampaně a novou výzvu nazvanou Test of the Ring. Pokud se rozhodnete výzvu zdolat, čeká na vás Celebrimbor se svými schopnosti, které vám pomohou zabít nepřátelské jednotky na vyšší úrovni.

The Bright Lord DLC vyšlo pro všechny verze. Na evropském PSN až zítra. Je součástí Season Passu, samostatně stojí 10 eur.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama