V Shadow of the Tomb Raider bude Lara zachraňovat svět před mayskou apokalypsou
Shadow of the Tomb Raider Novinka V Shadow of the Tomb Raider bude Lara zachraňovat svět před mayskou apokalypsou

V Shadow of the Tomb Raider bude Lara zachraňovat svět před mayskou apokalypsou

Michal Burian

Michal Burian

28
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Lara Croft si bude v džungli hrát na Predátora.

Reklama

Úderem třetí hodiny odpolední bylo plnohodnotně odhaleno nové dobrodružství archeoložky Lary Croft, které jde ruku v ruce s restartem série Tomb Raider a následným pokračováním Rise of the Tomb Raider. Shadow of the Tomb Raider bude ale podle CGI traileru (níže) ještě akčnější. Lara si bude kupříkladu v džungli hrát na Predátora a brutálním způsobem zabíjet ozbrojené vojáky.

„Vydejte se na definující cestu Lary Croft a zažijte okamžik její přeměny v Tomb Raidera. Ve hře Shadow of the Tomb Raider se Lara musí naučit přežít ve smrtícím prostředí džungle, překonávat děsivé nástrahy hrobek a vytrvat i v těch nejtěžších chvílích. Mezitím, co se Lara snaží zachránit svět před mayskou apokalypsou, dojde k jejímu přerodu v hrdinku známou jako Tomb Raider,“ vnadí tisková zpráva.

Pamatovat máte na to, že Lara při boji musí využít džungli ve svůj prospěch. „Zaútočte bez varování a poté zmizte jako jaguár, použijte bláto pro maskování.“ Samotné hrobky mají být mnohem děsivější než kdykoli předtím. Abyste je zdolali a vyřešili smrtící hádanky, pořádně se zapotíte. Jinak budeme objevovat/hledat skryté město a užívat si průzkum největšího herního prostředí, které kdy bylo ve hře Tomb Raider k dispozici.

V tiskové zprávě bylo potvrzeno, že hlavním studiem při vývoji je Eidos-Montréal. Tvůrci Deus Ex ve spolupráci s Crystal Dynamics sestavili zkušený tým vývojářů.

V Shadow of the Tomb Raider bude Lara zachraňovat svět před mayskou apokalypsou

Zároveň došlo k odhalení jednotlivých edic a méně populárního Season Passu. Shadow of the Tomb Raider si budete moci koupit ve standardní edici, digitální deluxe edici a Croft edici (fyzicky i digitálně - Season Pass, originální herní soundtrack a v případě předobjednání této edice navíc 48 hodinový předběžný přístup do hry). Později bude zřejmě i sběratelská edice s figurkou. Byla předčasně odhalena, ale v dnešním oznámení o ní nepadlo ani slovo.

Season Pass slibuje sedm nových dobrodružství nazvaných "Paths" (Cesty) - od října 2018 do dubna 2019. Každé dobrodružství zahrne nový příběh, nové mise, novou Tomb výzvu, novou zbraň, nové oblečení a nový skill. První Challenge Tomb představí novou kooperaci. Majitelé Season Passu dostanou v den vydání ještě exkluzivní zbraň, outfit a skill.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde získáte tričko.

V rámci série Tomb Raider bylo prodáno celosvětově více než 63 miliónů kopií hry. Původní hra ze série se stala předlohou pro jeden z nejvíce úspěšných filmů inspirovaných videohrou v historii. Hlavní protagonistka série Lara Croft se na více než 2 desetiletí stala globální ikonou. Poslední titul z této legendární série, Rise of the Tomb Raider™, obdržel více než 100 “Best of” nominací a řadí se mezi nejlépe hodnocené videohry v historii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama