V Shadow of the Tomb Raider bude minimálně 50 hádanek
Shadow of the Tomb Raider Novinka V Shadow of the Tomb Raider bude minimálně 50 hádanek

V Shadow of the Tomb Raider bude minimálně 50 hádanek

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V nejnovějším deníčku z vývoje to odhalil jejich tvůrce Yann Regnier.

Reklama

Na Shadow of the Tomb Raider z velké části pracuje studio Eidos-Montréal, které je podepsáno za Deus Ex: Human Revolution, multiplayerem do Tomb Raider z roku 2013 a za stealth akci Thief. Původní tvůrci série s dobrodružnou Larou Croft z týmu Crystal Dynamics na vývoj de facto jen dohlíží, což u fanoušků vzbuzuje strach. Reakci hráčů na takovou změnu dobře odhadlo PR oddělení, které postupně zveřejňuje deníčky ze zákulisí, aby nám přiblížilo jednotlivé členy tvůrčího celku. Nejde navíc pouze o představení, dotyčný vždy prozradí nějakou zajímavost.

Na řadu se dostal 3D umělec Yann Regnier. V krátkém videu prozradil, že se podílel na více než padesáti komplexních hádankách a mechanikách, které fungují na logickém principu, nikoliv magicky. Pro dosažení tohoto cíle studoval předešlé civilizace a využil dostupné materiály jako je bronz (s výjimkou železa), kámen nebo dřevo.

Zajímavé je, že přímo ve videu je nám pár takových mechanismů, které vytvořil Regnier, ukázáno. Můžeme si tak udělat dobrou představu o tom, jaké hádanky nás v Shadow of the Tomb Raider čekají.

Shadow of the Tomb Raider vyjde 14. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama