V Shadow of the Tomb Raider na hráče čeká jedno velké překvapení
Shadow of the Tomb Raider Novinka V Shadow of the Tomb Raider na hráče čeká jedno velké překvapení

V Shadow of the Tomb Raider na hráče čeká jedno velké překvapení

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Série se přiblížila k Uncharted a něco si vypůjčila z dobrodružství Nathana Drakea.

Reklama

Po světě i v České republice se začalo předčasně prodávat poslední dobrodružství archeoložky Lary Croft. Na internet se díky tomu začínají objevovat všelijaké nahrávky a screenshoty. Jedna taková galerie prozradila něco, o čem vývojáři ze studia Eidos Montreal nemluvili. Přichystali si totiž pro hráče překvapení, které jsme měli zjistit až během samotného hraní hry.

Scénáristé se inspirovali u konkurenční série Uncharted od Naughty Dog a zahrnuli do Shadow of the Tomb Raider podobnou část hry. To je voda na mlýn pro hráče, kteří se hádají, jaká série je lepší, co si kdo od koho bere atd. Oč jde? To se dočtete níže.

Varování, následující text obsahuje spoilery. Číst pouze na vlastní nebezpečí!

V Shadow of the Tomb Raider si zahrajeme za malou Laru Croft. V příběhu se vydáme do minulosti a prožijeme něco z dětského života hlavní hrdinky. Z obrázků to vypadá, že nás čeká průzkum Croft Manor, hlavního sídla rodiny.

Scénáristé Shadow of the Tomb Raider jdou ve stopách svých kolegů z Naughty Dog. Ti v předloňském Uncharted 4: A Thief's End ukázali minulost Nathana Drakea, aby hráči poznali, co hlavní hrdina Uncharted dělal ve svém mládí (bylo mu 13 let) a jak se ke všemu dostal. Očekáváme, že v podobném duchu se ponese i Shadow of the Tomb Raider. Poprvé jsme si za mladého Nathana Drakea mohli zahrát již v Uncharted 3.

Shadow of the Tomb Raider vychází 14. září na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama