V Sumo Digital stále pracují na Dead Island 2
Dead Island 2 Novinka V Sumo Digital stále pracují na Dead Island 2

V Sumo Digital stále pracují na Dead Island 2

Michal Burian

Michal Burian

16

Britské studio našlo společnou řeč s vydavatelskou společností Deep Silver, sdílí stejnou vizi.

Reklama

Za pár dnů to bude pět dlouhých měsíců, kdy jsme naposledy slyšeli o novém Dead Island. Nikdo se tak nemůže divit, že se fanoušci začali ptát, jak to s Dead Island 2 vlastně je. Naštěstí ke zrušení nedošlo. Studio Suma Digital na oficiálních stránkách uvedlo, že v současné době pracuje na Crackdown 3 a Dead Island 2. Na následující půl rok dokonce shání QA testera, tak snad se něco nového dozvíme již brzy.

Hra Dead Island 2 to neměla jednoduché od samotného začátku. Oznámena byla již v červnu 2014 na E3 v Los Angeles. Krátce na to se německé studio Yager Development dostalo do problému a nedokázalo s vydavatelskou společností Deep Silver najít společnou řeč při vývoji této zombie akce. Vydavatel ztratil zájem s Yager nadále spolupracovat a vývoj svěřil do rukou lidí ze Sumo Digital. Ti měli chápat vizi, kterou si Deep Silver pro Dead Island 2 představují.

Sumo Digital je britské studio, které především spolupracovalo na vývoji různých her. Z poslední doby můžeme zmínit Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6: Apex, LittleBigPlanet 3 nebo Snake Pass.

Trailer na Dead Island 2 z roku 2014

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama