V survival akci od tvůrců Just Cause a Mad Maxe napadly stroje Švédsko
Generation Zero Novinka V survival akci od tvůrců Just Cause a Mad Maxe napadly stroje Švédsko

V survival akci od tvůrců Just Cause a Mad Maxe napadly stroje Švédsko

Michal Burian

Michal Burian

14
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Představuje se nám open-world survival akce Generation Zero.

Reklama

Tak už víme, na čem pracuje švédské studio Avalanche. Tvůrci série Just Cause a post-apokalyptické akce Mad Max dlouhou dobu vnadili na svůj nový projekt, který si sami vydají. Tou novinkou je open-world survival akce Generation Zero, jež vyjde v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Generation Zero nás zavede do malebné švédské krajiny v osmdesátých letech. Poklidný život venkovanů se proměnil v boj o život. Klidnou krajinu napadly obrovské stroje. Musíte popadnout vše co najdete a začít se bránit. Buď můžete sami, případně v online kooperaci s dalšími třemi hráči. V obou případech bude důležitý kradmý pohyb a strategie. V bitvách se stroji je rozumné se zaměřit na konkrétní část, ať už jde o zbroj, zbraně nebo senzorická zařízení. Když se vám nebude dařit, můžete se stáhnout a poté stroj najít a dodělat rozdělanou práci. Stroj se totiž neopraví, jeho poškození bude trvalé. Dokonce se k němu můžete vrátit za pár minut, hodin nebo klidně i týdnů.

Důležitou a nepostradatelnou kořist si poté v týmu rozdělíte. V co-opu se pochopitelně doporučuje spolupráce a kombinování jedinečných dovedností každého hráče.

Avalanche Studios připravují Generation Zero za využití svého enginu Apex. Ten jim umožňuje vytvořit masivní otevřený svět s denním a nočním cyklem, který obohacují o nepředvídatelné počasí, komplexní chování umělé inteligence, simulovanou balistikou, vysoce realistickou akustiku a dynamický zvukový doprovod z roku 1980.

Nebudu předstírat. Kooperační hry jdou často mimo mne, ale Generation Zero z oznámení zaujalo. Určitě se podívejte na trailer, jenž nadchne svou atmosférou a navodí pocit, že vše je ztraceno. Lidé musejí zapomenout na své předešlé životy, chopit se zbraní a pustit se do války se stroji. My vše uvidíme z vlastních očí, což by hře mohlo dodat „sex appeal“. Nadšen jsem i ze soundtracku, ale uvidíme, uvidíme, zda bude Generation Zero titulem, který je nám dnes prezentován. Doufám, že ano.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama