V survivalu SOS máte za úkol dostat se z ostrova
Novinka V survivalu SOS máte za úkol dostat se z ostrova

V survivalu SOS máte za úkol dostat se z ostrova

Michal Burian

Michal Burian

1

Interaktivní herní show, které se zúčastníte vy a dalších 15 soutěžících na ostrově La Cuna.

Reklama

Máme tu další nový survival titul. SOS je interaktivní herní show, které se zúčastníte vy a dalších 15 soutěžících na ostrově La Cuna. Úkol je jednoduchý, dostat se z ostrova. To se vám podaří pouze v případě, že naleznete skrytou relikvii, vyšlete signál a přiletí pro vás vrtulník. Nebude to ale nic snadného, abyste relikvii našli, budete muset využít vaší osobnost k budování aliance, porazit oponenty a nemůžete zapomenout ani na diváky, kteří se chtějí při sledování show bavit. K tomu všemu ještě musíte dávat pozor na hordy krvežíznivých příšer.

Může se zdát, že hledání relikvie a boj bude na dlouho, ale opak je pravdou. Jedna hra má trvat maximálně půl hodiny. Právě tolik času máte na nalezení relikvie a vybojování si jednoho ze tří míst v záchranném vrtulníku.

Pokud vás hra SOS zaujala, tak je v současné době na Steamu v uzavřeném alfa testování, ze kterého přejde do Early Access. Níže ještě trailer a hardwarové nároky.

Minimální systémové požadavky

Operační systém: Windows 7 64-bit Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 GHZ nebo AMD Athlon X2 @ 2.8 GHZ Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB nebo AMD Radeon HD 7850 2GB DirectX11 (Shader Model 5) DirectX: Verze 11 Pevný disk: 13 GB volného místa

Doporučené systémové požadavky

Operační systém: Windows 10 64-bit Procesor: Intel quad-core CPU Paměť: 8 GB RAM Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970 4GB Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 13 GB volného místa

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama