V Team Fortress 2 znovu začíná halloweenská akce
Team Fortress 2 Novinka V Team Fortress 2 znovu začíná halloweenská akce

V Team Fortress 2 znovu začíná halloweenská akce

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Letos nedošlo na nový halloweenský obsah, ale můžete plnit celou řadu kontraktů, díky nimž získáte řadu starších předmětů.

Reklama

Vývojáři z Valve na Team Fortress 2 a jeho hráče celé měsíce tak trochu kašlali. Teď si ale své fanoušky doslova hýčkají. Před týdnem jsme se dočkali masivní aktualizace Jungle Inferno, která nabídla třeba nové mapy, čtyři zbraně pro Pyra (a jednu pro Heavyho), další taunty nebo skiny zbraní. Následně jsme se každý den dočkali nějakého malého patche. A dnes došlo na návrat tradiční halloweenské akce.

Tvůrci ani komunita tentokrát neuvedli žádný nový obsah spojený s Halloweenem. Rozlučte se tedy s vidinou nové mapy, kosmetických předmětů či achievementů. V menu hry je však k dispozici množství bezplatných kontraktů, za jejichž splnění můžete získat balíčky s předměty z předešlých let.

Kontrakty vás přitom zavedou na oficiální i komunitní halloweenské mapy a samozřejmě po vás chtějí vypořádat se s bossy na některých z nich. Jestli už jste tedy kontrakty aktualizace Jungle Inferno nějakým zázrakem stihli vytěžit, teď můžete mít znovu o zábavu postaráno, a to i proto, že lze splnit a zažít cokoliv, co jste v rámci předešlých halloweenských akcí minuli. Čas na plnění nových kontraktů přitom máte do 8. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama