V Telltale Games možná vzniká pokračování epizodického Batmana
Novinka V Telltale Games možná vzniká pokračování epizodického Batmana

V Telltale Games možná vzniká pokračování epizodického Batmana

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Další projekt využívající Temného rytíře podle všeho nese název Batman: The Enemy Within.

Reklama

Již víme, že studio Telltale Games hodlá na letošním Comic-Conu v San Diegu odhalit své plány do budoucna. Dosud se mělo za to, že by mohlo konečně dojít na druhou sérii The Wolf Among Us, čemuž nasvědčovala skutečnost, že oznámení o Comic-Conu na Twitteru retweetnul dabér hlavního hrdiny Bigbyho. Nyní se ale objevila možnost, že nás čeká spíše pokračování Batmana.

Na webu Film and Labelling Body of New Zealand se objevila stránka věnovaná hernímu projektu Batman: The Enemy Within - Season Pass. Na první pohled by mohlo jít prakticky o libovolnou hru s Batmanem, nicméně jako herní ředitel je uveden Kent Mudle. Ten se podílel na vývoji sérií Game of Thrones a The Walking Dead: Michonne. Takže jde podle všeho o projekt Telltale Games.

Zbývá samozřejmě otázka, jestli je to všechno skutečné a aktuální a co má znamenat ten Season Pass. Možná jde jednoduše o označení celé série, možná nás čeká jen rozšíření původních pěti epizod z minulého roku.

Batman, kterému jsme v naší recenzi udělili hodnocení 8/10, je rozhodně jednou z těch lepších epizodických sérií od Telltale Games, takže pokračování by určitě přišlo vhod, zvlášť s ohledem na to, co naznačoval konec poslední epizody. Na druhou stranu série, na nichž se podílel Mudle, obvykle nepatří zrovna k nejoblíbenějším a druhá série The Wolf Among Us by nepochybně přišla vhod mnohem víc. Na ni čekají fanoušci už řadu let.

Nezbývá tedy než doufat, že časem dojde na oba projekty. V Telltale Games koneckonců rádi pracují na větším množství sérií naráz. Detaily o plánech studia bychom se měli dozvědět po 20. červenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama