V Telltale Games už pracují na druhé sérii Game of Thrones
Novinka V Telltale Games už pracují na druhé sérii Game of Thrones

V Telltale Games už pracují na druhé sérii Game of Thrones

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

Tvůrci plánovali druhou sérii prakticky od začátku.

Reklama

Teprve v průběhu toho týdne jsme se dočkali závěrečné epizody série Game of Thrones od Telltale Games. Včera jste si u nás mohli přečíst recenzi, v níž si celá série odnesla slušnou známku 7/10. A dnes šéf Telltale Games Kevin Bruner v rozhovoru pro Hollywoord Reporter potvrdil, že už pracují na druhé sérii. To šlo rychle, že?

"Když jsme v roce 2013 sérii oznámili, všem jsme dali vědět, že partnerství s HBO je na více titulů a více let. Po závěru v tomto týdnu mi je potěšením oznámit, že druhá série Game of Thrones vyjde a v tuto chvíli se na ní pracuje."

Pro odpůrce stylu, jakým Telltale Games vydávají své hry, bude tohle potvrzení nejspíš jen další munice. Ty, kteří už ale Game of Thrones stihli dohrát, tahle skutečnost nejspíš nepřekvapí. Nehodlám prozrazovat nic konkrétního, ale snad mohu říct, že na konci finální epizody rozhodně nedošlo k uzavření všech dějových linií, které příběh série sleduje.

Ve druhé sérii má to, kdo na konci žil a kdo naopak zemřel, hrát roli. Stejně jako další rozhodnutí, která jste při hraní učinili. O pravdivosti tohoto tvrzení by se ale nejspíš dalo dost živě diskutovat.

Bruner dokonce prozradil, že druhou sérii tvůrci plánovali od začátku. Příběhy svých her podle všeho vždy vymýšlí tak, aby na ně mohli případně navázat další sérií epizod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama