V The Crew 2 můžete libovolně přepínat mezi autem, člunem a letadlem
The Crew 2 Novinka V The Crew 2 můžete libovolně přepínat mezi autem, člunem a letadlem

V The Crew 2 můžete libovolně přepínat mezi autem, člunem a letadlem

Michal Burian

Michal Burian

40

Kdykoliv, kdekoliv můžete přepnout svůj dopravní prostředek a ze sekundy na sekundu se z vozu stane kupříkladu letadlo.

Reklama

Ubisoft před časem pozval vybrané YouTubery do svého sídla, kde si mezi prvními mohli zahrát na E3 oznámené závody The Crew 2. Z prezentace vznikla spousta videí s gameplay záběry, které ukazují rozsáhlý herní svět zasazen do fiktivních Spojených států amerických, kde nebudete závodit pouze ve všemožných automobilech, ale také na motorkách, člunech nebo v letadlech.

Partička YouTuberů se při hraní náramně bavila a užívala si možnosti libovolně přepínat mezi autem, člunem a letadlem. Přepínat mohli kdykoliv a kdekoliv, ze sekundy na sekundu se váš dopravní prostředek promění ve vámi zvolený stroj. Ve videích můžete vidět, jak to mladí YouTubeři přehánějí: s letadlem vyletěli do oblak a přepnuli na vozidlo. Následoval nekontrolovatelný pád a zničení auta, respektive jeho restart.

Je mi jasné, že některým z vás tahle transformace nebude při chuti, ale myslím si, že Ubisoft zvolil právě tuhle proměnu z důvodu, aby podpořil zábavnou hratelnost. Představte si, že byste vždy museli zajet do své garáže nebo hangárů na letišti a tam přesednout. To by asi nebylo to pravé ořechové pro The Crew 2. Poslední gameplay přináší Nvidie.

Já už jen dodám, že tyhle psí kusy půjde provádět ve volné jízdě. Závody budou určeny vždy pro nadefinovanou třídu vozidel. Je ale dost možné, že součástí The Crew 2 budou i závody, kde postupně vystřídáte více dopravních prostředků. Kupříkladu začnete v autě, v určitém úseku se přepnete na letadlo a závod dokončíte ve člunu.

The Crew 2 očekávejte na začátku roku 2018 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Za upozornění na videa děkujeme čtenářům Anciabl a Chesse.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama