V The Division 2 začala první epizoda
The Division 2 Novinka V The Division 2 začala první epizoda

V The Division 2 začala první epizoda

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Předměstí vezme Agenty poprvé na výlet mimo kulisy hlavního města.

Reklama

Ubisoft vydal novou aktualizaci pro Tom Clancy’s The Division 2, která do hry přidává první epizodu nazvanou D.C. Outskirts. Ta sebou přináší nové hlavní mise, expedice, Shepherd Reward System, vylepšený Raid, opravuje dovednosti a další věci.

V češtině nese první epizoda název Předměstí a jak už název napovídá, vezme Agenty poprvé na výlet mimo kulisy hlavního města. Hráč dostane možnost prozkoumat okolní prostory a lesy při lovu na prezidenta Ellise a vůdce místních psanců. V těchto prostorách se také nachází Washingtonská Národní ZOO, ve které se Agenti budou muset probojovat skrze 11 různých biomů. V této epizodě budou také představeny Expedice, které prověří hráče v kooperativních misích každý týden. První epizoda vychází v červenci 2019 a pro všechny majitele Year 1 Pass edice bude k dispozici o týden dříve před všemi ostatními.

Poté nás čeká druhá epizoda pojmenovaná Pentagon: Poslední Pevnost (naplánovaná na podzim) a závěrečná třetí epizoda dorazí na začátku roku 2020 pod označením Brooklyn: Návrat Domů. Zde se vrátíme zpět do míst, kde to vše začalo, do New York City, abychom čelili novým výzvám na Coney Islandu. Zde se nepřátelé snaží znovu vypustit známý smrtící virus, čemu, jak už jistě tušíte, musíme za každou cenu zabránit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama