V The Division budete obchodovat na černém trhu
Novinka V The Division budete obchodovat na černém trhu

V The Division budete obchodovat na černém trhu

Michal Burian

Michal Burian

28

Zapomeňte ale na peníze, obchodníky budou zajímat potraviny a pitná voda. Právě těchto zdrojů je v The Division nedostatek.

Reklama

Připravovaná ambiciózní akce Tom Clancy's The Division od studia Ubisoft Massive bude nabízet obchodování na černém trhu. Od NPC budete moci kupovat zbraně, munici nebo neprůstřelné věci. Nikoliv však za peníze, nýbrž za potraviny a pitnou vodu.

Jídlo a voda sice budou klíčové. Nicméně, tyhle zdroje nebudou vyžadovány pro přežití ve hře. "Naše hra je o celkovém pádu společnosti. Věci, které bereme jako samozřejmost v našem každodenním životě (především jídlo a pitná voda), se ve hře náhle stávají omezenými zdroji. Jde tak o vzácné a cenné zdroje, s kterými budete moci obchodovat a tak podobně," začal vysvětlovat šéf designu Axel Rydby.

"Nechtěli jsme, aby hráči museli pít čistou vodu a jíst jídlo, aby přežili. I přesto budou potraviny a voda velmi důležitou součástí hry, nikoliv pro přežití. Hráči budou muset hledat vodu a jídlo, věci pak vymění za zbraně apod."

Kromě toho jsme se dozvěděli, že k dispozici budete mít baťoh, do kterého budete dávat nalezené věci. Ze začátku budete mít pouze základní vybavení a zásoby. Budete tak musel prozkoumávat okolí, hledat předměty a všemožně rabovat. V závislosti na vybavení se vám bude postupně vyvíjet postava, nikoliv podle toho jakou třídu jste si vybrali před započatým dobrodružstvím, a pak budete muset učinit i nějaká těžká a přitom zábavná rozhodnutí.

Vývojáři se prozatím nerozhodli, zda budou moci hráči využívat vozidla, která budou všemožně roztroušena po New Yorku (podobně jako v ukázkách). Využití automobilů by totiž nedávalo zrovna moc velký smysl. Kdybyste měli benzín, tak byste ho použili na oheň nebo do generátoru pro výrobu elektřiny, abyste se zahřáli a osvětlili místnost, nikoliv pro to, abyste si ušetřili cestu a mohli si někam dojet.

The Division se odehrává v New Yorku, tři týdny po té, co se na Černý pátek rozšířil po městě smrtící virus. Zanikají postupně základní služby a společnost se mění v chaos. Prezident uplatňuje Presidential Directive 51 a The Division, přísně tajná samostatná jednotka agentů, je povolána. Zatímco Division agenti vedou naoko obyčejný život, jsou trénovaní, aby v podobně nouzových situacích mohli samostatně jednat. Jakmile pohasnou světla, jejich mise začíná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama