V The Elder Scrolls: Legends si budete moci koupit sadu 12 speciálních karet
The Elder Scrolls: Legends Novinka V The Elder Scrolls: Legends si budete moci koupit sadu 12 speciálních karet

V The Elder Scrolls: Legends si budete moci koupit sadu 12 speciálních karet

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Placená sada nabídne tři legendární, tři epické a šest vzácných karet.

Reklama

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends je sice povedená a má silnou základnu příznivců, ale přeci jen není tolik v záři reflektorů jako konkurenční Hearthstone nebo Gwent. Když už se o hře začne více psát, zpravidla se tak děje kvůli vydání významné expanze, třeba staršího přídavku Heroes of Skyrim nebo nejnovějšího Return to Clockwork City, na nějž jsem se zaměřil v nedávném článku.

Tentokrát tu ale máme něco menšího. Od 1. února si budete moci v The Elder Scrolls: Legends koupit speciální sadu 12 nových karet, která nese název Forgotten Hero Collection. Jedná se tedy spíše o menší přídavek, který se zaměřuje na uvedení speciálních karet, v jejichž pozadí jsou mnohdy dosud neodvyprávěné příběhy.

Tvůrci tvrdí, že Forgotten Hero Collection vychází v souvislosti s oslavami konce ságy Zapomenutého hrdiny, tedy hlavní, hratelné postavy již vydaných singleplayerových příběhů, které v Legends najdete. Upřímně řečeno si nejsem úplně jistý, co je tím vlastně myšleno. Legends a jeho singleplayer občas hraji a nejsem si vědom toho, že by mělo dojít k nějakému definitivnímu konci. Pravděpodobně to ale znamená, že v dalších příběhových expanzích budeme hrát za někoho jiného.

V balíčku, který vás vyjde na 9,99 dolarů nebo na 1500 zlata (herní měna), každopádně najdete tři unikátní legendární, tři epické a šest vzácných karet. Při koupi získáte jednu kopii všech unikátních karet a tři kopie všech ostatních. Na podobu některých z nich se můžete podívat na oficiálním webu.

Již brzy si také budete moci ve hře zvolit podobu rubu vašich karet. V herním obchodě a díky koupi kompletních singleplayerových příběhů lze získat nebo za reálné peníze zakoupit hned několik typů rubu karet, které můžete pro změnu omrknout na webu Bethesdy. V blízké budoucnosti by se pak jejich nabídka měla rozšířit o různé aspekty světa Tamrielu a jeho obyvatel nebo o prezentaci vašich úspěchů.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama