V The Surge 2 otevřenější svět a tvorba hrdiny
The Surge 2 Novinka V The Surge 2 otevřenější svět a tvorba hrdiny

V The Surge 2 otevřenější svět a tvorba hrdiny

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tovární komplex vystřídá otevřené město a Warrena zase hrdina, kterého si sami vytvoříme.

Reklama

Před necelými dvěma týdny bylo představeno pokračování The Surge (recenze). Druhý díl hardcore RPG akce od studia Deck13 bude kráčet ve stopách svého předchůdce. Zároveň vývojáři vylepší celou řadu věcí, na které se nedostalo v jedničce. Co na hráče bude čekat tentokrát?

Velkou změnou bude hlavní hrdina. Warren se sice v The Surge 2 objeví, v současné době nevíme, v jaké roli, ale hrál budeme za postavu, kterou si sami vytvoříme. Vybrat si budete moci pohlaví, vzhled a také herní styl. V průběhu hry budeme svého hrdinu zdokonalovat, a hlavně postupně vylepšovat jeho arzenál zbraní a vybavení.

Druhou novinkou je změna designu herního světa. Z továrního komplexu se podíváme do otevřeného města, které budou tvořit propojené oblasti. Když se vydáte na průzkum, budete moci plnit celou řadu vedlejších úkolů a spolupracovat s NPC, některé budou přátelské, jiné vám půjdou po krku.

Autoři se zaměří rovněž na obtížnost a umělou inteligenci. Nepřátelé se mají přizpůsobovat hráči a ve skupinovém boji spolupracovat. S tím souvisí i nové typy protivníků, včetně těch, kteří nejsou vybaveni speciálním oblekem.

Co se rozhodně nezmění, tak je mechanismus hry s končetinami. Při soubojích si budete muset dávat pozor, správně zvolit část nepřítele, na kterou zaútočíte, abyste nepoškodili jeho zbraň, případně vybavení. Jinak se s vylepšením můžete rozloučit.

The Surge 2 dorazí na pulty obchodů v průběhu roku 2019 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Hobby Consolas a Everyeye

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama