V Torontu se chystá nový Splinter Cell
Splinter Cell Novinka V Torontu se chystá nový Splinter Cell

V Torontu se chystá nový Splinter Cell

Michal Burian

Michal Burian

2

Francouzská společnost Ubisoft nedávno v Torontu založila své nové studio a my od této chvíle víme, že jeho zaměstnanci pracují na novém díle, který rozšíří akční third-person sérii Splinter Cell.

Reklama

Studio v Torontu je částečně financováno kanadskou vládou a Ubisoft toho využívá ve svůj prospěch. Vývoj nového Splinter Cella vede producent Alex Parizeau, který se s námi podělil o několik slov: "Jsem nadšený. Máme na starost velmi vysoce ambiciózní projekt a právě to je skvělá přítežitost jak se ukázat, protože Splinter Cell je velmi známá značka a my věříme, že k nám do týmu přiláká další velmi zkušené vývojáře, kteří mají v tomto oboru nemalé zkušenosti."

Sympatická kráska Jade Raymond, hlavní producentka, tvrdí, že nové studio v Torontu je vhodné pro tuto stealth sérii a dodává: "Mnoho našich her pochází z ateliéru v Montrealu nebo v Evropě."

Čeho se přesně dočkáme, o tom můžeme zatím pouze diskutovat a spekulovat. Ubisoft má svou strategii promyšlenou, a tak doufejme, že se dočkáme dalšího velmi kvalitního titulu.

Pro úplnost dodejme, že poslední díl nese název Splinter Cell: Conviction a zažijeme v něm příběh Sama Fishera, který je po smrti své dcery Sáry na dně. Stopu vraha, jenž ji srazil autem, se najít nepodařilo a Sam se dostal na dno. Uplynul čas a stopa možného vraha je opět ve vzduchu. Sam už ale není to, co býval. Echelonu, jeho mateřská organizaca, zamával a vydává se hledat vrahy své dcery na vlastní pěst. To se samozřejmě jak jim, tak vládě moc nelíbí a hlavní hrdina se tak stává štvancem s jediným cílem. Najít vrahy své dcery a po několika šarvátkách i zabránit atentátu na prezidenta USA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama