V traileru pro Call of Duty: Online si zahrál Chris Evans
Call of Duty Online Novinka V traileru pro Call of Duty: Online si zahrál Chris Evans

V traileru pro Call of Duty: Online si zahrál Chris Evans

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

17

Call of Duty: Online se brzy dostane do finální podoby

Reklama

Asi se hodně lidí teď ptá, co je to vlastně Call of Duty: Online. Jedná se o online free-to-play díl exkluzivně jen pro Čínu na PC. Na hře pracuje studio Raven Software a Activison Shangai. Kromě multiplayeru hra nabízí i kooperační mody jako je Survival nebo Cyborg Rising (náhražka zombie z Black Ops a Advanced Warfare) a i krátkou příběhovou kampaň. Celkově je hra založena na Modern Warfare sérii (mapy, zbraně, postavy, killstreaky apod.) a obohacena o několik nových prvků. Call of Duty: Online bylo stvořeno proto, aby si získalo fanoušky v Číně, kde jich moc jinak nenajdete.

Dlouhé dva roky byla hra v betě a finální verze se dočká 11. ledna příštího roku. K tomu se rozhodl Activison vydat live action trailer, kde si zahrál herec Chris Evans. Toho můžete znát jako Kapitána Ameriku ze stejnojmenného filmu. To je však běžné, že si menší roli v trailerech pro Activison střihnou hollywoodští herci, např. před dvěma roky si v live action traileru pro Black Ops II zahrál Evanse kolega z Avengers, Robert Downey Jr. (Iron man). Nakonec si můžete prohlédnout plakát ke hře.

Zda se někdy Call of Duty: Online podívá i do jiných částí světa a nezůstane pouze v Číně, rozhodne až čas. Activison to nevyvrátit, ale ani nepotvrdil. Je ovšem otázkou, zda by na jiných trzích Call of Duty Online uspělo, je totiž specificky vytvořeno právě pro čínské hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama