V Two Point Hospital budeme léčit nemoci v tropickém ráji
Two Point Hospital Novinka V Two Point Hospital budeme léčit nemoci v tropickém ráji

V Two Point Hospital budeme léčit nemoci v tropickém ráji

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC

Ostrov Pebberley druhým dodatečným balíčkem.

Reklama

Ostrov Pebberley vypadá jako perfektní místo pro dovolenou s krásnými plážemi, zajímavými zříceninami a slibem nesmrtelnosti. V manažerské strategii Two Point Hospital si ale nic z toho moc neužijeme, budeme mít plné ruce práce s 34 novými nemocemi, nebezpečným počasím doprovázející tropické bouře a zarostlou džunglí, která je divná a očividně vnímá.

Podívejte se na trailer, ať se seznámíte s několika novými nemocemi. Některé se léči dosti zajímavým, až drastickým způsobem. Ale přeměna na papouška je zase srandovní (že by nový druh ptačí chřipky?). K dispozici budou i tři nová specializovaná oddělení nemocnice.

Po celou dobu na ostrově vás bude doprovázet odvážný průzkumník Wiggy Silverbottom (dabing Professor Elemental), který hledá pramen nesmrtelnosti. Vy mu musíte na jeho cestě pomoci.

Pebberley Island DLC je druhé rozšíření hry Two Point Hospital. První expanze vyšla v prosinci a zavedla hráče do zasněžených hor. Když si ostrov Pebberley předobjednáte na Steamu, získáte ho za 8,09€, vyjde 18. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama