V Underworld Ascendant navštívíme úchvatnou fantasy sféru
Underworld Ascendant Novinka V Underworld Ascendant navštívíme úchvatnou fantasy sféru

V Underworld Ascendant navštívíme úchvatnou fantasy sféru

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Za vývojem neoficiálního pokračování Ultima Underworld stojí Warren Spector.

Reklama

V květnu to budou tři roky, co bylo na Kickstarteru oznámeno neoficiální pokračování hry Ultima Underworld. Fanoušky RPG titul v moderním grafickém kabátku zaujal natolik, že studio OtherSide Entertainment podpořili celkovou částkou 860 356 amerických dolarů. Dnes se konečně můžeme s Underworld Ascendant detailněji seznámit a přesvědčit se o tom, zda se autorům podařil splnit slib.

Na Underworld Ascendant pracuje tým složen s významných osobností herního světa. Těmi hlavními jsou Warren Spector (Ultima Underworld, System Shock, Deus Ex), Paul Neurath (Ultima Underworld, Thief), spisovatel a herní režisér Joe Fielder (BioShock Infinite, Boom Blox) a vedoucí designér Tim Stellmach (System Shock, System Shock 3, Thief).

V neoficiálním pokračování Ultima Underworld se vrátíme zpět do úchvatné fantasy sféry The Stygian Abyss, kde na nás čeká spousta nebezpečí a intrik. K dispozici budeme mít širokou škálu nástrojů, které nám umožní experimentovat a vytvářet vlastní řešení problémů. Příběh a svět budou dynamicky reagovat na naše činy a odměňovat nás za kreativitu.

Nejprve se podíváme na teaser trailer, jenž přináší sestřih z hraní, včetně boje a překonávání překážek, zatímco druhé video přibližuje samotný vývoj.

Underworld Ascendant vyjde ve druhé polovině letošního roku na PC.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama