V únikové hře si vyzkoušíte Kingdom Come na vlastní kůži
KC: Deliverance Novinka V únikové hře si vyzkoušíte Kingdom Come na vlastní kůži

V únikové hře si vyzkoušíte Kingdom Come na vlastní kůži

Michal Burian

Michal Burian

8

Na tři hodiny se přenesete do 14. století.

Reklama

Společnost The Chamber Praha ve spolupráci s českým studiem Warhorse vytvořila únikovou hru, ve které si vyzkoušíte středověký RPG titul Kingdom Come: Deliverance na vlastní kůži. Prostřednictvím únikové hry se na tři hodiny přenesete do 14. století v prostorách středověké tvrze Malešov u Kutné hory (60 km z Prahy), kde budete řešit záhady, hádanky a podle autorů prožijete i tajemný příběh plný zvratů.

V únikové hře si vyzkoušíte Kingdom Come na vlastní kůži

„30 hráčů rozdělených do 5 týmů se vydává na epické dobrodružství založené na mechanismech únikové hry, avšak s volností pohybu po rozsáhlých prostorách autentické středověké tvrze s přilehlými pozemky. Po tvrzi se pohybují živí doboví herci, z nichž každý má svou roli a příběh, který je důležitý pro ten váš. Sledujte je, komunikujte s nimi, pomáhejte jim nebo je třeba přelstěte. Postup je jen na vás,“ informuje provozovatel.

Ve videu vidíme, že součástí únikové hry je lukostřelba nebo souboj s přetahováním na středověké „kladině“. Video naznačuje rovněž útěk z vězení, alchymii a další věci, které jsou součástí hry Kingdom Come: Deliverance, která vyšla letos v únoru na PC, PlayStation 4 a Xbox One s českými titulky.

Pokud máte o únikovou hru Kingdom Come Experience zájem, tak probíhá v předem daných víkendových termínech: 23.-24.6., 14.-15.7., 28.-29.7., 10.-11.8. a 22.-23.9. Cena pro jednu osobu činí 1490 Kč. V případě nenaplnění kapacity týmu (6 hráčů) může být váš tým doplněn jinými hráči.

Více informací naleznete na oficiálních stránkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama