V únoru se hráči GTA Online nebudou nudit
GTA 5 Novinka V únoru se hráči GTA Online nebudou nudit

V únoru se hráči GTA Online nebudou nudit

Michal Burian

Michal Burian

25

Získáte dvakrát tolik peněz a RP, stejně tak budete mít možnost ve slevě koupit budovy a vozidla. Navíc poslední šance přejít se svou postavou na novou generaci.

Reklama

Hráči Grand Theft Auto Online se v únoru nebudou nudit. Rockstar nepřipravil žádné novinky, místo toho dá hráčům bonusy. Konkrétně půjde o dvojnásobek peněž a RP ve všech adversary módech (do 13. února) a všelijaké slevy na kanceláře (50%), garáže (25%), zbraně (25%), stejně tak slevy 25 až 50 procent na koupi automobilů a motorek.

Zároveň si budete moci užívat prémiové závody - The Wave do 6. února a Vespucci od 7. do 13. února.

Ještě jedna důležitá věc, pokud hrajete GTA Online stále na PS3 nebo Xboxu 360 a máte v plánu koupit novou generaci konzole, tak svou postavu do PS4 nebo Xboxu One budete moci přenést pouze do 6. března 2017. Od té doby to nebude možné. Transfer je možný z PS3 do PS4 nebo z Xboxu 360 do Xboxu One.

Na závěr Rockstar poděkoval za skvělý rok 2016, zejména v prosinci se GTA Online dařilo, multiplayer této gangsterské akce hrálo v tomto měsíci nejvíce hráčů. Není tak divu, že Rockstar slibuje podporu i na letošní rok. Očekávat můžete nové závody a určitě i nějaký ten další obsah, který bude opět zdarma. O případném rozšíření příběhu GTA V bohužel nepadlo ani slovo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama