V zahraničí si vede Assassin’s Creed: Unity různě
Novinka V zahraničí si vede Assassin’s Creed: Unity různě

V zahraničí si vede Assassin’s Creed: Unity různě

Michal Burian

Michal Burian

110

Někde padají osmičky, jinde sedmičky a někdo titul vůbec nedoporučuje. Jak se na Unity dívají hráči?

Reklama

Ubisoft dovolil zveřejnit recenze na Assassin’s Creed: Unity až dnes večer, konkrétně po 18 hodině. Jaké k tomu měl důvody, nikdo pořádně neví. Má se ale za to, že se tak rozhodl z obav. Jednoduše novému AC nevěřil a nechtěl, aby si recenze zákazníci přečetli dříve. V Severní Americe již mohou Unity hrát, u nás se začne oficiálně prodávat ve čtvrtek.

Z dosavadních recenzí to vypadá různě. Někteří hru chválí, jiní ji ani nedoporučují. Dost často se v článcích dočtete o poklesu frekvence snímků za sekundu, který mnohdy spadne i pod 20fps, nebo o viditelném doskakování textur. To vše mělo vliv na finální hodnocení. Naší recenzi si budete moci přečíst za několik dnů.

Než se podíváme na samotný výčet jednotlivých magazínů a jejich hodnocení, nebylo by od věci se zaměřit i na názory samotných hráčů. Na Steamu je krásně vidět, že Assassin’s Creed: Unity je skutečně různorodý titul, který někomu padne a někomu zase ne. Zatím je to tak, že Unity má na Steamu 70 kladných recenzí a 108 záporných. Hráči si stěžují na optimalizaci a s ní související propady fps i na počítači s výkonným procesorem a novější grafickou kartou, stejně tak na již zmiňované doskakování textur nebo na kvalitu textur.

Na závěr ještě gameplay záběry, včetně kooperace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama